Sluit menu

Wat doet Verzuim Services? 

Verzuim Services ondersteunt,  samen met arbodienst Obra, de werkgever in de verzuimbegeleiding van werknemers conform de Wet Verbetering Poortwachter.  

 • 1
  Uitgangspunten werkwijze Verzuim Services

  Respect voor het individu staat altijd voorop. En we geloven dat een sociale en ethische werkwijze bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid van personeel.   

  Lees meer
 • 2
  Samenwerking met Obra

  Verzuim Services werkt samen met de arbodienst Obra. Door deze samenwerking kan de medische verzuimbegeleiding sneller en effectiever worden uitgevoerd.  

  Lees meer
 • 3
  Contactgegevens

  Verzuim Services is bereikbaar tijdens kantooruren
  E-mail adres: verzuim@zwservices.nl 
  Telefoonnummer: +31889199000

  Via het portaal van Verzuim Services kunnen werkgevers direct hun vraag stellen aan de juiste contactpersoon. 

  Inloggen
 • 4
  Bedrijfsgegevens

  Verzuim Services is onderdeel van Robidus Groep BV.  

  Robidus beperkt de werkgeversrisico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid door optimale benutting van de wettelijke regelingen én het sturen op inzetbaarheid. Met de inzet van de Robidus specialisten zijn werkgevers verzekerd van een effectieve en compliant uitvoering van de sociale zekerheid. 

  Over Robidus
 • 5
  Privacy regelement

  Verzuim Services doet haar uiterste best om uw persoonlijke gegevens te beschermen. In ons privacyreglement staat beschreven welke maatregelen en procedures we hiervoor hanteren. 

  Lees meer
Bent u het ergens niet mee eens, neem dan direct contact met ons op.

Bent u het ergens niet mee eens, neem dan direct contact met ons op.

Heeft u contact gehad met Verzuim Services, maar is de kwestie in uw optiek niet opgelost, dan kunt u een klacht indienen. Dit kan schriftelijk of per mail, via: Verzuim Services, t.a.v. de directie Postbus 2205, 1500 GE Zaandam klachtenmanagement@robidus.nl Binnen een aantal werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging en brengen we u op de hoogte van de vervolgstappen. Klik hier voor klachtenregelement van arbodienst Obra.

Lees meer
Opnemen telefoongesprekken

Opnemen telefoongesprekken

Telefoongesprekken met u kunnen worden opgenomen. Doel hiervan is het verbeteren van onze dienstverlening. Vanzelfsprekend houden we ons volledig aan de privacy richtlijnen (AVG) bij het opnemen en het afluisteren van de gesprekken.

Lees meer

Meest gestelde vragen over Verzuim Services